Wednesday, March 30, 2011

Shawl Eryna (satin dubai silk)

Assalammualaikum girls and ladies!!!

Introducing the first exclusive tailor made Satin Shawl by Butik Alesya....


Price : RM45





 

Sekarang tengah trend pakai satin shawl... mmg cantek shawl ni.. Amat sesuai pakai g dinner, kenduri kawen... or pakai masa bertunang atau masa kawen :))... nak pakai keluar g shopping pun ok coz shawl satin ni x lah panas dan yg penting shawl ni nampak the very exclusive tau.
Butik alesya hasilkan sendiri shawl ni (tailor made with alots of love ) Material yang digunakan adalah dari Dubai Silk (satin yang high grade) mmg lembut, x licin bila dipakai dan yang paling best x panas. Don't miss to have them all!

(Di nyatakan sekali lagi ya.. Butik alesya menggunakan satin yang high grade (dubai silk) sesuai dgn harga yang diberi... mungkin anda boleh dapat satin shawl yang harga nya lebey murah tapi berlainan dgn kualiti kain satin dr kami :) )





Length 60 inch ~ width 21 1/2 inch.
(setiap bahagian hujungnyer dipotong separuh bulat)





All are beautiful and vibrant!
We got 12 favourite colours to choose.




(true color)

Code: Satin Black
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK




 
(true color)  
 

Code: Satin Sky Blue
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK



 
(true color)  

 

Code: Satin Chocolate
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK









 
(true color)  

 

Code: Satin Electric Blue
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK










 
(true color) 

(same color yang mcm hana tajima pakai)







Code:
Satin Dark Grey
Material : Dubai Satin Silk


OUT of STOCK













]
(true color)  
 

Code: Satin Hot Pink
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK









 
(true color)  

Code: Satin Magenta
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK








 
(true color) 

(same color yg Yuna pakai waktu AJL)


Code:
Satin Orange
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK









 
(true color)  

Code: Satin Silver
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK







 
(true color)  

 

Code: Satin Red
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK





 
(true color)  

 

Code: Satin Gold
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK






 
(true color)  

 

Code: Satin Olive Green
Material : Dubai Satin Silk
Available








 Code: Satin Baby Pink
Material : Dubai Satin Silk
Available

 Code: Satin Brown
Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK









 Code: Satin Light Silver

Material : Dubai Satin Silk
Available


 Code: Satin Turquoise

Material : Dubai Satin Silk
OUT of STOCK








7 comments:

  1. saya dah sent order form untuk satin shawl color grey.tlg reply balik k so sy bley wat pembayaran.tq :)

    ReplyDelete
  2. ok darlink... saya check ya.. sorry late reply sibuk uruskan majlis perkahwinan adek..

    ReplyDelete
  3. salam sye puteri sye ade hantar form utk Satin Dark Grey tp wk2 2 sye x tau mksud (t&c) jd sye letak (no) tp sye dh repost blk form 2 maaf klu unty dpt 2 form name dri orng yg sme....

    ReplyDelete
  4. ada lgi x satin dark grey? sbb tgk kain dia mcm lawa..teringin nk beli..

    ReplyDelete
  5. Saya nk yg light silver, pls SMS detail pymnt 0146323223

    ReplyDelete
  6. salam sis,saya ada inbox sis.satin ni hanya tinggal warne apa je ye sis?usename fb : ellydafye :)

    ReplyDelete